Az m59 Üzleti Parkról

Növekedjen velünk Székesfehérvár ultramodern, multifunkcionális üzleti parkjában!

Jó helyen a sikerhez!


Az m59 Üzleti Parkot úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan kiszolgálja a különböző gyártói és logisztikai infrastrukturális igényeket, ezért esett a választásunk hazánk egy olyan meghatározó ipari központjára, mint Székesfehérvár.


Ha nálunk bérel raktárat, telephelyet vagy csarnokot az egész Dunántúlt könnyedén elérheti és az ön vállalkozása is elérhetővé válik partnerei, vevői számára.


Közvetlenül az M7-es autópálya szomszédságában elterülő, jelenleg 11 épületben összesen 60.000 m2 bérterülettel rendelkező multifunkcionális üzleti parkunk ideális választás logisztikai, kereskedelmi, szolgáltató vagy gyártó tevékenységhez egyaránt.


Induljon jó helyről és körözze le a versenytársakat!

 

Kérje ajánlatunkat

 

Bérelhető ipari ingatlanok már 60.000 m2-en

Mindegy, hogy induló kisvállalkozásról, fejlődő középvállalatról vagy nagyvállalati szereplőről van szó, az m59-ben tudunk megfelelő ipari ingatlant biztosítani cége számára.

Bérelhető egységeink már 220 m2-től elérhetők és üzleti igényeihez igazítva a parkon belül rugalmasan bővíthetők.


Profi üzemeltetési csapatunk segíti önt a céljaihoz megfelelő konstrukció kiválasztásában.

Nézze meg bérelhető egységeinket!

 

Professzionális üzemeltetés, kedvező feltételek

Ha az m59 Üzleti Parkban bérel, önnek csak cége fejlődésével kell törődnie, az üzemeltetést nyugodtan ránk bízhatja. Profi üzemeltetési csapatunk mindent megtesz a gördülékeny mindennapokért: a segítőkész kapcsolattartók, hatékony kommunikáció és gyors hibaelhárítás mellett nyitottan állunk partnereink egyedi kéréseihez és igyekszünk optimális megoldást kínálni a felmerülő igényekre.

Modern, új építésű ingatlanaink és hosszú távú, egyedi igényekhez igazított bérleti konstrukcióink révén kedvező feltételeket biztosítunk partnereink számára, hiszen jól tudjuk: a kiszámíthatóság a fejlődés egyik sarokköve.

 

Zöld környezet, energiahatékony megoldások a fenntartható jövőért

Üzleti parkunk szellemiségének alapja a fenntarthatóság. Kiadó csarnokainkat, raktárainkat a legújabb építészeti és gépészeti szempontok alapján terveztük, csökkentve az üzemeltetés okozta ökológiai lábnyomot és gazdaságos, energiahatékony megoldást nyújtva partnereink számára. Prémium szigetelés, modern nyílászárók, a természetes fény mennyiségének maximalizálása csak néhány azon lépéseink közül, melyekkel igyekszünk hozzájárulni egy élhető, zöld, egyben ergonomikus munkakörnyezet kialakításához.

 

Nagyvállalati profizmus, emberi lépték

Az m59-nél büszkék vagyunk arra, hogy partnereink többsége a kezdetektől fogva velünk tart és velük közösen bővülhetünk sok-sok éve már. Úgy véljük, ez szolgáltató szemléletünknek és rugalmas, gyors megoldásainknak köszönhető.

Szakértő üzemeltetési csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy bérlőink legkisebbtől a legnagyobbig elégedetten és gördülékenyen működhessenek, s, hogy általuk mi is tovább fejlődhessünk.